Fudbal

Tošić oprostio dug, Partizan se oprostio od Tošića!

Izvor mondo.rs

"Zoranu Tošić želimo puno sreće u daljoj karijeri sa željom da u Kini nastavi da postiže još veće uspehe nego do sada", navode iz Partizana.

Izvor: MN Press

Zoran Tošić drugi put u karijeri napustio je Partizan!

Prvi put, kao mladić, otišao je 2009. godine u Mančester junajted, dok sada u veteranskim godinama dres crno-belih menja za opremu kineskog drugoligaša Tajzu Juandija.

Ovu informaciju na svom zvaničnom sajtu potvrdio je i sam Partizan. Klub iz Humske posebno se zahvalio svom iskusnom igraču na svemu što je do sada uradio u njihovom dresu, a to je između ostalog 137 nastupa u kojim je zabeležio 42 gola.

Uz to - učestvovao je u osvajanju dva trofeja Superlige i tri Kupa Srbije.

"FK Partizan se Zoranu Tošić zahvaljuje za poslednje dve i po godine koliko je u drugom mandatu proveo u crno-belom dresu i svojim igrama doprineo osvajanju Kupa i plasmanima i igrama u Ligi Evrope. FK Partizan i Zoran Tošić sporazumno su se dogovorili o prekidu saradnje, kao i dinamici isplate dugovanja. Zoranu Tošić želimo puno sreće u daljoj karijeri sa željom da u Kini nastavi da postiže još veće uspehe nego do sada", navodi se u saopštenju Partizana.

Tošić je tako napustio Partizan pred "večiti derbi", a očekuje se da mesto u startnoj postavi umesto njega zauzme Lazar Marković.

MONDO je prethodno pisao o dugovanju Partizana prema Zoranu Tošiću koje nije malo.