Fudbal

Biće uživo na televiziji: Nemaju BOD u 2020, a dolazi Lalatović!

Izvor mondo.rs

"Mislim da je ekipa na pravom putu i da rezultati koje smo postigli u poslednja tri kola ne oslikavaju verno naš kvalitet", rekao je Janković za sajt kluba.

Izvor: MN Press

162. "večiti derbi" Crvena zvezda - Partizan zatvoriće u nedelju nešto pre 20 časova 24. kolo Superlige, koje će početi istog dana od 14 časova na "krovu" zanimljivom utakmicom Voždovac - Vojvodina.

Obe utakmice TV Arenasport prenosiće uživo.


Fudbaler domaćih Aleksa Janković rekao je da rezultati u tri prolećna kola ne oslikavaju kvalitet ekipe i istakao da će u nedelju protiv Vojvodine "zmajevi" napasti tri boda.

"Mislim da je ekipa na pravom putu i da rezultati koje smo postigli u poslednja tri kola ne oslikavaju verno naš kvalitet", rekao je Janković za sajt kluba.

Voždovac nije osvojio bod u 270 i "kusur" minuta igre u 2020. godini, pa je pao na sedmo mesto na tabeli i zaostaje 13 bodova za ekipom trenera Nenada Lalatovića.

"Imali smo i pehove sa povredama igrača, tako da je na nama mlađima da pokažemo da možemo da iznesemo rezultate koje su dostojni Voždovca", rekao je Janković.

"Uprkos svemu, nedeljni meč sa Vojvodinom čekamo u odličnom raspoloženju, jedva čekamo da u nedelju istrčimo na naš 'krov', pred naše navijače i napadnemo sva tri boda", dodao je 20-godišnjak koji je zimus stigao u klub iz Partizana.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt


Dva sata posle ove, biće odigrano šest mečeva u terminu od 16, a onda i najveća utakmica srpskog fudbala u kojoj će prvi put kao treneri jedan protiv drugog nastupiti Dejan Stanković i Savo Milošević.

Uz predlog da proverite znanje o "večitom derbiju" u novom Mondo kvizu, evo i svih parova druge runde fudbalskog šampionata u ovoj sedmici.

Parovi 24. kola:

nedelja

Voždovac - Vojvodina 14.00 (AS1)
Bačka Topola - Napredak 16.00
Javor - Spartak
Mladost - Čukarički
Proleter - Mačva
Radnički - Inđija
Radnik - Rad
Crvena zvezda - Partizan 18.00 (AS1)

Tabela: Crvena zvezda 62, Partizan 51, Vojvodina 48, Čukarički 43, Bačka Topola 41, Radnički 36, Voždovac 35, Spartak 35, Mladost 31, Napredak 25, Radnik 23, Proleter 23, Javor 22, Inđija 16, Rad 15, Mačva 12.