Fudbal

SASTAV PARTIZANA: Tošić je otišao, dilema je Marković ili Stevanović

Očekivani sastav Partizana za 162. "večiti derbi"….

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Dan pred početak 162. "večitog derbija", uoči poslednjeg treninga u "Teleoptiku", trener Partizana Savo Milošević potvrdno je odgovorio na pitanje da li zna 11 igrača koji će u nedelju od 18 časova istrčati na teren najvećeg rivala.

Strateg "parnog valjka", ako je i imao, više nema nijednu dilemu oko sastava. Za razliku od trenera crno-belih, mi u ovom trenutku možemo samo da pretpostavimo koju je odluku doneo "stručni štab" kluba iz Humske.

Možda će vas zanimati


"Jedinica" je rezervisana za kapitena Vladimira Stojkovića.

Promena ne bi trebalo da bude ni u zadnjoj liniji… Nemanja Miletić biće zadužen za desnu stranu, u tim bi posle meča pauze trebalo da se vrati Bojan Ostojić, koji će sa Strahinjom Pavlovićem činiti tandem štopera, dok će zaduženja na levoj strani pre Rajka Brežančića dobiti Slobodan Urošević.

Očekuje se da Milošević ispred odbrane, na poziciji zadnjeg veznog, postavi najbolje što u ovom trenutku ima – Sašu Zdjelara i Bibarsa Natha. Izarealac je protiv Proletera dobio istureniju ulogu, dok je mesto na kojem je Natho najkorisniji i najviše mu leži, preuzeo Aleksandar Šćekić.

Izvor: Mondo
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt