Fudbal

Kad Siti slavi trofej: 'Ajde se skini u gaće i klizaj se na grudima!?

Izvor mondo.rs

Oni baš umeju da daju sebi oduška.

Da li ste se nekada zapitali kako klubovi proslavljaju osvajanje trofeja? Za neke klubove smo imali prilike da vidimo, ali sada znamo kako to izgleda kada je u pitanju Mančester siti.

I "građani" baš umeju ludo da se zabave!

Mančester siti je u nedelju osvojio treći uzastopni Liga kup, pobedivši u finalu Aston Vilu 2:1, a nakon meča su u svlačionici napravili pravi šou.

Snimak koji se pojavio, koji je defanzivac tima Nikolas Otamendi okačio na društvenu mrežu Instagram, pokazuje da je atmosfera bila  više nego vesela.

Siti je trofej osvojio na "Vembliju", a potom su u svlačionici počeli da se ludo zabavljaju. Jedan momak, kojeg nismo uspeli da identifikujemo, iskoristio je priliku da veliku svlačionicu iskoristi za klizanje...

Na grudima!

U svlačionici je bio pod ispolivan vodom (a moguće i šampanjcem), pa je dotični gospodin u crnom donjem vešu iskoristio priliku da se malo kliza na grudima, a u par navrata je to uradio sa trofejom u rukama!


Ostali su pevali i uživali u "šou programu", dok su neki čak i učestvovali, praveći momku "tunel" raširenim nogama.

Naravno, ni navijači drugih klubova nisu propustili priliku da ismevaju Mančester siti za ovako burno slavlje "manje bitnog" trofeja kakav je Liga kup Engleske.

Sumnjamo da će u Sitiju mnogo mariti za to...