Fudbal

Tužna fudbalska vremena: Junajtedovi "huligani" pesničili Lingarda uvredama

Izvor mondo.rs

Džes Lingard je ponikao u klubu i brani boje Mančester junajteda već 12 godina.

Mančester junajted gubi i kad pobeđuje!

Navijači slavnog kluba otputovali su u Derbi i odgledali ubedljivu pobedu svog tima nad "ovnovima" u FA kupu, u kojoj je posle dugo vremena šansu dobio Džes Linagard, a onda okupirali prostor oko autobusa i sa uključenim kamerama na telefonima glasno vređali koji je ponikao u klubu.

Na Twitteru se pojavio snimak jednog od fanova "đavola", na kom se jasno čuje kako Lingardu dobaciju da je "go*no", da "od*ebe" i ostale popularne uvrede među mladim Englezima, koji sve manje podsećaju na fudbalske huligane iz prošlosti koji su se fizički obračunavali sa navijačima rivalskih klubova, a ne verbalno sa igračima svog kluba.


Ovaj maltretman fudbalera Junajteda, pre svega Lingarda, traje već neko vreme i "sa terena" seli se na društvene mreže, na kojima je svojevremeno popularan bio i Luk Šo, pre svega zbog evidentnog viška kilograma.

Šo je kao strelac i asistent u pobedi nad Derbi Kauntijem, za koji je nastupao legendarni fudbaler Junajteda Vejn Runi, morao da zapreti "huliganima" da prestanu sa vređanjem njegovog saigrača.

Tužna fudbalska vremena...