Fudbal

Lalatović ozdravio, vodi treninge Voše, igrači kažu SJAJNA atmosfera!

Autor Milutin Vujičić

Viroza kod trener Novosađana, na sreću, nije dugo potrajala.

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Fudbaleri Vojvodine slavili su u subotu "na krovu" TC "Stadion" protiv Voždovca (2:0), ali bez svog prvog trenera Nenada Lalatovića.

Kako je saopštio njegov pomoćnik Vidak Bratić, trener Novosađana imao je virus koji ga je sprečio da vodi utakmicu, a nakon dva dana oporavka u krevetu - vratio se u sredu vođenju treninga, gde sprema svoje fudbalere za meć 25. kola Superlige. 

Vojvodina će u subotu (16.00) dočekati Mladost na "Karađorđu", a krilni napadač Miljan Vukadinović, koji briljira od dolaska u Napretka, najavio da očekuje lepu utakmicu sa Lučancima.

"Naravno, iako ništa unapred ne mogu da obećam, naš cilj je svakako pobeda, a optimizam po tom pitanju zasnivam na jako, jako pozitivnoj atmosferi i hemiji koja postoji unutar naše ekipe. Imamo naš cilj ka kojem sigurno koračamo, ali na tom putu ne sme biti potcenjivanja nijednog protivnika, a pogotovo ne Mladosti, koja je nedavno na svom terenu pobedila Čukarički", naveo je Vukadinović koji ovog proleća u dresu Vojvodine ima dva gola i asistenciju.

"Oni će sigurno biti vrlo motivisani i borbeni na našem stadionu, ali s druge strane, mi imamo kvalitet i siguran sam da ćemo ga pokazati".

U ekipu Vojvodine, pored Nenada Lalatovića, vraća se i Mirko Topić, dok će zbog parnih žutih kartona susret preskočiti Aranđel Stojković, a Miljan Vukadinović pozvao je navijače Vojvodine, koja danas slavi 106. rođendan, da ih podrže na "Karađorđu".

"Ja sam prvi koji voli kad vidi pune tribine i kad čujem da publika aplauzom nagradi svaki naš dobar potez, jer ta energija koja dolazi sa tribina te prosto nosi i gura te da pružiš i više od svog maksimuma. Nadam se da će navijači doći u velikom broju i da će biti uz nas od početka do kraja meča, bez obzira na to šta se dešava na terenu, iako sam uveren da, uz njihovu pomoć, ne postoji rival koga ne možemo da savladamo", zaključio je Vukadinović.