Fudbal

Oglasio se Juveov zaraženi igrač: Poštujte pravila, virus ne pravi razliku

Izvor mondo.ba

Evo šta je Danijele Rugani imao da kaže povodom situacije u kojoj se našao.

Torinski Juventus se u sredu uveče oglasio saopštenjem u kojem je navedeno da je član ovog kluba, defanzivac Danijele Rugani, zaražen koronavirusom, koji je uzeo maha u brojnim zemljama širom sveta.

Povodom te situacije, zbog koje je kompletan tim ''bjankonera'' u karantinu (baš kao i prvotimci Intera koji su pre samo četiri dana igrali ''Derbi Italije'' sa Juventusom), oglasio se i sam Rugani.

''Pročitali ste vesti i zbog toga sam odlučio da informišem sve one koji brinu o mom zdravstvenom stanju – u redu sam'', napisao je Rugani u objavi na društvenoj mreži Instagram.

''U ovom trenutku, osećam obavezu da se zahvalim svim doktorima i medicinskim sestrama koji čine ogromne napore u bolnicama kako bi se izborili sa ovom situacijom'', naveo je defanzivac ''stare dame'', koji je, na kraju, javnosti poslao posebnu poruku.

''Apelujem na sve da poštuju pravila, zato što virus ne pravi razliku! Učinimo to zbog sebe, za sve one koje volimo i sve u našem okruženju.''

Zbog karantina u kojem se nalaze igrači Juventusa, revanš utakmica Lige šampiona protiv Liona, koja je planirana za 18. mart, kako stvari stoje neće biti igrana u tom terminu, a veliko je pitanje da li će uopšte dva tima odmeriti snage...