Fudbal

Spisak zaraženih zvezda sve duži: Pozitivan na Koronu i Mikel Arteta!

Izvor mondo.rs

Menadžer Arsenala takođe zaražen, dok se proširila lažna vest i o bolesti još jednog fudbalera Juventusa.

Nepun sat nakon što je Premijer liga objavila da će njene utakmice ovog vikenda biti igrane prema planu, poslednja vest iz Engleske glasi:

Pozitivan na korona virus je i menadžer Arsenala, Mikel Arteta (37)!

Tačno 24 sata nakon što je objavljeno da je od istog virusa oboleo prvotimac Juventusa Danijele Rugani (25), objavljeno je da je zaražen i njegov poznatiji saigrač - Paulo Dibala (26)!

Prva vest je bila tačna, druga - NIJE, jer je Dibala zdrav.

S obzirom na to da je Juventus već poslao igrače u kućni karantin, kao i da je Serija A otkazana do daljeg, "Stara dama" je preuzela sve mere predostrožnosti i nije se ponovo oglašavala, pa je srećom sve završeno nečijim lošim humorom da je Argentinac pozitivan.

Sa druge strane, Arsenal jeste objavio klupsko saopštenje i u njemu potvrdio da je klupski trening centar zatvoren jer je šefu struke "tobdžija" utvrđeno da jeste oboleo od virusa korona.

Sve ovo se događa dok se i dalje očekuje da Liga šampiona zvanično otkaže utakmice svog takmičenja, što i dalje odbija da uradi iako je danas odložila utakmice Mančester siti - Real Madrid i Juventus - Lion.

Štaviše, dok je Arteta dobijao rezultate svog testiranja, širom kontinenta su igrane utakmice Lige Evrope... Igrači su preventivno izbegavali rukovanja, a onda su ulazili u bliske duele, pa čak i razmenjivali dresove nakon meča.

Svet iz dana u dan saznaje koliko su velike srazmere ove globalne pandemije.