Fudbal

"Otišao sam da bih se jednog dana vratio u Crvenu zvezdu"

Izvor Sportski žurnal

Najbliži saradnik Vladana Milojevića izrazio ambiciju da se u budućnosti vrati na mesto uspeha.

Izvor: MN Press

Vladan Milojević napustio je Crvenu zvezdu u decembru, a onda krajem februara zajedno sa svojim saradnicima preuzeo saudijski klub Al Ahli gde je zabeležio pobedu i poraz.

U prvi mah u Crvenoj zvezdi je ostao Milan Kosanović, koji je pre Milojevićevog angažmana bio praktično koordinator za mlađe fudbalere, da bi potom oformili saradnju i veliko prijateljstvo, a kada je stigao poziv Al Ahlija - zajedno su otišli u Saudijsku Arabiju.

Jedan od najbližih saradnika Vladana Milojevića poželeo je sreću Crvenoj zvezdi i u intervjuu za "Sportski žurnal" otkrio nameru da se vrati.

"Otišao sam da bih se jednog dana vratio u Crvenu zvezdu, ne sumnjam da će to i da se dogodi. Dve Lige šampiona i jedna Liga Evrope ostaju kao nezaboravno profesionalno iskustvo i zadovoljstvo", kazao je Milan Kosanović.

Pored njega u klubu su još i Nemanja Milinčić, Ivan Vučetić i Dušan Gašić, bivšim fudbaler crveno-belih Marko Marin, kao i kum Vladana Milojevića - Darko Tešović.

"Realno, odlaskom Milojevića zatvoren je i moj dvoipogodišnji rad u Crvenoj zvezdi. Novi trener želeo je da formira svoj stručni štab, to je razumljivo. Nisam odlazio iz kluba odmah, drago mi je da sam uspešno sarađivao sa trenerom omladinaca Slavoljubom Đorđevićem. Đkola zaslužuje velike pohvale za sve urađeno, plodovi će tek da se vide. Možda u ovom trenutku niko nije i svestan uspeha. Kad je stigao poziv Milojevića, krenuo sam jer su mi ambicije vezane za teren", objasnio je Kosanović.

On se zahvalio Terziću, Mrkeli i svim ljudima s kojima je sarađivao u Zvezdi, a puno sreće poželeo je Dejanu Stankoviću i dodao da je gledao pobedu u Šapcu.

Podsetite se i Kosanovićevog gostovanja u emisiji "Sve u 16" na MONDU.

Podkast "Sve u 16" gost Milan Kosanović
Izvor: YouTube/MONDO portal