Fudbal

Kokeza ima virus, reči podrške predsednika Vučića!

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

"I nije Amsterdam, nego Milano", naglasio je predsednik Srbije.

Izvor: MN Press

Slaviša Kokeza pozitivan je na korona virus, potvrdio je predsednik države Aleksandar Vučić dan nakon što je beogradska javnost spekulisala o zdravlju predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

"Razgovarao sam sa njim, dobro se drži. Bio je najvećim delom u izolaciji. Negativno su testirana dvojica koja su bila sa njim, ovi koji su bili u Amsterdamu sa njima, a neki stranci su bili u Milanu", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

ZVEZDAN TERZIĆ O SINU KOSTADINU: EVO ZAŠTO JE BIO U AMSTERDAMU

Vučić je napomenuo da je Kokeza zaražen u Milanu.

"Nije Kokeza dobio u Amsterdamu, nego u Milanu, pošto su ljudi pričali gluposti. Sve nam je stiglo, Milano i 300 kilometara oko Milana. Da li je Milano, Lugano, ili ovamo Pula ili Poreč, to vam je to. Sve Milano", kazao je Vučić.


Više detalja nije saopšteno. 

Na službenom putu sa kog je prvi čovek srpskog fudbala, posle kućnog, morao i na bolničko lečenje, bila su još četvorica visokih funkcionera Saveza, kao i sin generalnog sekretara Crvene zvezde, Zvezdana Terzića.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt


Kasnije u toku dana reagovao je i FSS kratkim obaveštenjem na zvaničnom sajtu.

"Fudbalski savez Srbije želi da obavesti sportsku i fudbalsku javnost da je posle detaljnih pregleda utvrđeno da je predsednik Slaviša Kokeza pozitivan na virus COVID-19. Želimo da naglasimo da se predsednik fudbalske organizacije nalazi pod medicinskim nadzorom i da se dobro oseća, a Fudbalski savez nastavlja svoje redovne aktivnosti", navedeno je i dodato:

"Shodno novonastaloj situaciji naša fudbalska organizacija ponaša se društveno odgovorno i u skladu sa preporukama Vlade Srbije, odnosno Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19. Ovim putem predsedniku želimo brz i uspešan oporavak, a istovremeno apelujemo na sve pojedince, klubove i institucije da se ponašaju odgovorno u danima koji dolaze kako bi maksimalno smanjili pošasti pandemije koronavirusa".