Fudbal

Pomozite Fabregasu: ''Žena neće više dece, treba mi neka serija da gledam''

Izvor mondo.ba

Sesk Fabregas ''podelio je svoju muku'' sa pratiocima na Tviteru

Širenje korona virusa uticalo je na to da se stopira fudbal širom Evrope, te će ovog vikenda biti odigrane utakmice samo šest elitnih evropskih liga.

Mnogi klubovi ne obavljaju trenažni proces, a tim povodom se oglasio Sesk Fabregas, nekadašnji član Arsenala, Barselone i Čelsija, a danas Monaka. 

S obzirom na to da je Liga 1 među onim takmičenjima koja su stopirana, Špancu je ''dosadno'', pa je svoje muke podelio sa pratiocima na društvenoj mreži Tviter.

''Donesena je odluka da moramo da ostanemo kod kuće određeno vreme, a žena ne želi da imamo više djece (bar za sad), koju seriju sa više od četiri sezone preporučujete?'', napisao je Fabregas, koji je u Monte Karlo stigao u januaru prošle godine.

Podsetimo, francuska liga je suspendovana bar do 3. aprila zbog širena virusa Covid-19. Monako je ovog vikenda trebalo da igra protiv Sente Etjena na svom terenu, ali to neće biti slučaj.

Momci iz Kneževine su u nizu od tri meča bez pobede, ali su i u takvoj situaciji bolji nego prethodne sezone, kada su se borili za opstanak. Sada zauzimaju 10. poziciju na tabeli, ali im petoplasirani Rems beži samo jedan bod.

Sesk Fabregas je otac troje dece, ali je očigledno da je tu kraj. njegova supruga Danijela Seman, nekadašnja manekenka, uputila je španskog vezistu sa 110 reprezentativnih nastupa na gledanje serija.