Fudbal

Asmir Begović o situaciji u Milanu: Kao u horor filmu!

Izvor mondo.rs Izvor mondo.ba

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović u intervjuu za engleski "Miror" govorio je o situaciji u Italiji, koja je najteže pogođena pandemijom korona virusa.

Asmir Begović, koji se nalazi na pozajmici u Milanu iz Bornmuta, ne razmišlja ovih dana o fudbalu. U Italiji, koja je najteže pogođena pandemijom Covid-19, odlučeno je da cela zemlja bude stavljena u karantin. 

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine kaže da je Milano postao "grad duhova".

"Ulice su potpuno prazne i sve izgleda kao scena iz horor filma. Jedino rade supermarketi. Možete da kupite nešto hrane i idete kući. Milano je veliki grad i zaista sve izgleda kao filmski prizor. Nikada pre nisam video ništa slično. Nisam siguran da ljudi razumeju koliko je ovde loše. Sve ovo je jako pogodilo Italiju, a teško je reći razloge zašto je to tako", rekao je Begović za "Miror".

Dosad je sedam igrača Serije A bilo pozitivno na korona virus, uključujući i srpskog fudbalera Dušana Vlahovića, a za sada nema zaraženih u "rosonerima".

"Poput noćne more je videti da igrači oboljevaju. Samo se možemo nadati da će se sve ovo brzo vratiti u normalu. Poslali su nas kući i rekli nam 'vidimo se kad se vidimo'. Postoje mere i postoje naredbe kojih se pridržavamo. Veoma je čudno jer ne treniramo, pa pokušavam da radim i druge stvari. Nastojim da ispunim vreme. Pokušavam da snimam podkast i nadam se da će sve ovo brzo proći", dodao je golman "zmajeva".