Fudbal

Pogba ostaje u formi treninzima, ali u dresu Juveovog Bleza Matuidija

Izvor mondo.rs

Francuz na taj način pruža podršku saigraču.

Dok je pauza u prvenstvima, igrači koriste razne načine da ostanu u formi. Fudbaleri Mančester junajteda nemaju naznake kada će ponovo igrati, ali Pol Pogba radi na povratku na teren.

On je propustio veliki deo ove sezone pa mu je pauza dobro došla da se oporavi i spremi za finiš. Junajted će se u sezoni, kada se ona nastavi, boriti za trofej u Ligi Evrope.

Francuski vezista ovih dana u specifičnim uslovima trenira sa Viktorom Lindelefom, saigračem iz Mančester junajteda. Njih dvojica su ovom prilikom iskazali i podršku svojim prijatlejima koji su pozitivni na korona virus.


Tako je Viktor, koji se u kadru vidi sa strane, kako čeka svoj red na trening, obukao dres Ekdala, drugog švedskog reprezentativca. Pol Pogba vežba u dresu Bleza Matuidija, saigrača iz reprezentacije i sadašnjeg fudbalera Juventusa.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt


Navijači torinskog tima su se možda nadali da će Pogbu ponovo videti u Juventusovom dresu, ali ne na ovaj način. Za sada on samo pruža podršku kolegi, koji je drugi zaraženi igrač italijanskog šampiona, nakon Danijelea Ruganija.