Fudbal

Ima? Nema? Ima! Dibala POZITIVAN na korona virus

Izvor mondo.rs

Ofanzivac Juventusa je ipak zaražen.

Izvor: Fabio Ferrari/LaPresse

Prvo su se pojavile informacije da je napadač Juventusa u grupi igrača koji su zaraženi, ali je on to demantovao. Ubrzo se ispostavilo da su glasine bile tačne, a da Argentinac nije u pravu.

Paulo Dibala je još jedan u nizu poznatih fudbalera koji su zaraženi korona virusom. Pored njega, virus koji parališe planetu ovih dana ima i njegova devojka.

Ovu informaciju je sa svojim pratiocima Dibala podelio na instagramu, nakon što je pre samo nekoliko dana demantovao da je zaražen virusom. Podsećamo, glasine da Dibala ima virus krenule su iste večeri kada se saznalo da je zaražen menadžer Arsenala Mikel Arteta, zbog čega je prekinuta Premijer liga.

''Pozdrav svima, želeo bih da vas informaišem da smo Orijana i ja dobili rezultate testova i da smo pozitivni na korona virus. Srećom, oboje smo u dobrom stanju za sada'', napisao je Argentinac na svom profilu.

Prvi fudbaler Jvuentusa koji je pozitivan na korona virus bio je Danijele Rugani, nakon njega je zaražen Blez Matuidi, a nekoliko igrača torinskog tima je napustilo karantin. Među prvima Kristijano Ronaldo, koji je u samoizolaciji, a kasnije i Iguain, Kedira i Pjanić.

Klub se nakon ovih dešavanja oglasio kratkim saopštenjem, u kom se navodi da su Paulo i Orijana u samoizolaciji od 11. marta, ali da se njihovo zdravstveno stanje redovno prati. Zdravstveno stanje im nije ugroženo.