Fudbal

Lučanci ne znaju za krizu: Plate isplaćene, tako će biti i u budućnosti

Izvor mondo.rs

Mladost se drži potpisanih dogovora.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Mladosti iz Lučana dobro su počeli prolećni deo prvenstva u Superligi. Zimske pripreme su poslužile da bi se spremili za napad na plej-of, a loši rezultati Voždovca su im omogućili da budu među osam najboljih ekipa.

Ipak, prekid Superlige značio je i prekid njihovog dobrog niza. Sada fudbala nema, a pitanje je i kada će ga biti zbog epidemije korona virusa.

Predsednik Lučanaca Vladimir Đorđević ističe da situacija koja je zadesila fudbal u čitavom svetu nije uticala na plate fudbalera Mladosti.

''Pandemija je paralisala fudbal na čitavoj planeti. U našem klubu se poštuju sve mere i odluke donete od strane nadležnih instanci. Jasno je da do daljeg neće biti fudbala, ali naši igrači imaju ugovore. Sve odredbe će biti ispoštovane. Njihove plate za mart su isplaćene, a tako će biti i u ostalim mesecima'', rekao je predsednik Mladosti.

Đorđević je pozvao sve profesionalne fudbalere, ali i ostale, da se ponašaju odgovorno i u skladu sa preporukama, kako bi se život i sport što pre vratili u normalu.