Fudbal

SJAJNA PRIČA: "Selfi" Pitera Krauča i "pravog" Ronalda!

Izvor mondo.ba

Nekadašnji engleski napadač Piter Krauč ispričao je anegdotu kada je na plaži na Ibici primetio brazilsku legendu Ronalda.

Dvostruki osvajač Mundijala pio je pivo u društvu supermodela, dok je na stomaku balansirao pepeljaru.

Krauč nije želeo da propusti priliku da "udari" selfi sa nekadašnjom zvezdom Real Madrida, Intera, Barselone, Milana, PSV Ajndhovena i brazilskih klibova Kruzeiro i Korintijans.

Englez se u kolumni za "Dejli Mejl" u šali napisao da je bio "šokiran što ga Ronaldo nije prepoznao".

"Zapravo sam Ronalda jednom sreo. Bio sam na odmoru na Ibici i video sam ga na plaži. Bio je zauzet otvaranjem piva i na stomaku je imao pepeljaru. Svaki put kad je završio s pićem, supermodel, koja mu je pravila društvo, donela mu je novo. Šansa da se slikam s njim bila je previše dobra da bih ignorisao, pa sam odlučio da priđem", napisao je Krauč.

Uslijedila je urnebesna reakcija Brazilca.

"Nadao sam se da će reći: 'O, gde si Krauč!' ali nije imao pojma ko sam. Snimio sam fotografiju i otišao ne obazirući se na to što nije znao da sam fudbaler".

Iako ga nije prepoznao, Krauč je istakao da je Ronaldo njegov saigrač iz snova. Tako je barem odgovorio na pitanje s kim bi najviše voleo da je igrao u karijeri.

"To je tako teško. Denis Bergkamp je bio poseban i bilo bi neverovatno igrati uz njega, ali moj izbor bio bi pravi Ronaldo. Nisam siguran da bi se naši stilovi igre odgovarali, ali 90 minuta s njim, meni bi značio ceo život".

Ronaldo je završio karijeru 2011. godine i sada kao 43-godišnjak sa 98 nastupa i 62 pogotka za Brazil, uživa u penzionerskom životu.

Njegov "nepoznati" kolega Krauč je jedan od retkih "ostvarenih" napadača dvometraša. Nosio je dresove Totenhema, Portsmuta, Liverpula, Aston Vile, Sautemptona i drugih engleskih klubova. Za nacionalni tim Engleske odigrao je 42 utakmice i postigao 22 gola.

Tagovi