Fudbal

Maksi "opleo" po Vandi: Kakva si to majka? Odvela si decu u ŽARIŠTE korone!

Autor Milutin Vujičić

Argentinska drama dobila je novi čin...

Vrlo dobro je svima poznata priča da je manekenka Vanda Nara "ostavila" Maksija Lopeza i udala se za njegovog devet godina mlađeg bivšeg saigrača Maura Ikardija, a između njih stvorila animozitet i "rivalstvo" kakav se retko viđa u fudbalu.

Prozivke između ove "trojke" pojavljuju se povremeno u medijima, a poslednja reakcija stigla je zbog toga što je Vanda Nara odvela decu u Lombardiju, pa je "poludeo" otac Maksi Lopez.

"Kakva si ti to majka? Odvela si našu decu iz Pariza u žarište zaraze", napisao je Lopez.

"Zanima me zbog čega si prekršila karantin? Vlada globalna pandemija i rečeno je svima da ne napuštaju kuće, ali ti si s našom decom otputovala iz Pariza u Milano. Kakva si ti to majka?", dodao je nekadašnji supružnik.

Vanda Nara i Maksi Lopez imaju tri sina iz braka koji je trajao do 2013. godine, nakon što ga je argentinska lepotica prevarila sa najboljim prijateljem Maurom Ikardijem.

Deca i ona se trenutno nalaze u porodičnoj vili na jezeru Komo u regiji u kojoj je preko 6.000 ljudi umrlo od korona virusa, a Maksi Lopez je kazao da ne može da razume da majka petoro dece ne shvata da su svi u opasnosti zbog toga.