LEGENDA

Ima 3.500.000 kondoma kod kuće i hoće da reši svetsku krizu

Autor Nebojša Marković Izvor mondo.rs

Faustino Asprilja je nekada uspešno špartao fudbalskim terenima, a sada se čini da je uspešan i u sasvim drugačijem poslu.

Legendarni Kolumbijac i nekadašnji napadač Faustino Asprilja našao se u centru pažnje medije usled rešavanja globalnog problema sa kondomima.

Da, znamo da je zapravo najozbiljnija globalna kriza ona koju je prouzrokovala pandemija korona virusa, ali nije i jedina. Proizvodnja prezervativa je stala upravo zbog pandemije i Kolumbijac je tu da reši problem.

Asprilja, koji je dres Kolumbije nosio 57 puta, objavio je na svom Tviter profilu da je baš on idealna osoba za rešavanje "kondom krize".

Bivši fudbaler Njukasla, Parme, Fluminensea i Palmeirasa je karijeru završio 2004. godine i tada je rešio da započne biznis sa prezervativima.

Posao izgleda da mu ide dobro, pošto je u objavljenom video snimku izjavio da samo kod kuće ima još 3.500.000 kondoma.

Kako je rekao, "teško mu je da ih sve sam iskoristi", pa je rešio da ih stavi na sniženje, odnosno da dva prodaje po ceni jednog, kako bi pomogao onima u nuždi.

Aspriljin brend kondoma se zove Tino, baš kao što je njegov nadimak, a izgleda da je spreman da iskoristi tešku situaciju na globalnom tržištu prezervativa...