PRELAZNI ROK

Spremajte pare, OVO je cena za Sanča: Dortmund mu već sprema zamenu!

Autor Nebojša Marković Izvor mondo.rs

Englezi pišu da je Borusija prvi favorit za mladog Španca.

Fudbala nema već nedeljama, ali stvari u Bundesligi počinju da se zahuktavaju.

Borusija Dortmund je spremna da proda Džejdona Sanča!

Ovo tvrdi britanski "Independent", koji kaže imaju informacije koje bi mogle da obraduje nekoliko timova iz Premijer lige.

Prema njima, Dortmund je spreman da ovog leta ostane bez izvanrednog Engleza koji je oduševio fudbalsku Evropu. Naravno, to ne bi bio jeftin posao ni za jedan zainteresovani klub, a Dortmund bi tražio minimum 115.000.000 evra!

Jasno je i "milionerima" da neće moći još dugo da drže Engleza u klubu pored toliko bogatih timova koji kruže i oni žele da iskoriste momenat.

Da stvari budu zanimljivije, Borusija je već odredila kog igrača želi da dovede kao njegovu zamenu. U pitanju je Feran Tores!

Mladi fudbaler Valensije takođe igra na poziciji desnog krila, a za njega su se već interesovali Juventus i Barselona. Njegova otkupna klauzula je 100.000.000 evra, ali je evidentno da bi "slepi miševi" pristali i na dosta manje.

Momak rođen 2000. godine će ovog leta ući u poslednju godinu ugovora sa Valensijom i to je prilika koju Dortmund ne želi da propusti.

Njega je navodno želeo i Ajaks posle prodaje Hakima Zijeha u Čelsi, ali su se oni okrenuli Brazilcu Antoniju iz Sao Paola.