Fudbal

Miloš Krasić najavio povratak u Vojvodinu!

Izvor mondo.rs Izvor b92

Bivši reprezentativac uveren da će ponovo službeno dolaziti na "Karađorđe". Samo, još ne zna u kom svojstvu.

Izvor: MN Press

Ističe već druga godina kako je Miloš Krasić završio igračku karijeru. 

Nekadašnji fudbaler Vojvodine, moskovskog CSKA, Juventusa, Fenerbahčea, Bastije i poljske Lehije, trenutno nije aktivan u fudbalu, ali bi to moglo da se promeni. 

U intervjuu za B92 otkrio je da razmišlja o povratku među novosadske crveno-bele, samo i dalje ne zna u kom svojstvu.

"Možda kao trener", nagovestio je i dodao:

"Sigurno ću biti nešto u Vojvodini, ali još ne znam u kom svojstvu. Volim Vojvodinu, to mi je jedini klub otkad sam došao sa Kosmeta", istakao je 35-godišnji Krasić, uz pohvale na račun nove uprave na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem, kao i trenera Nenada Lalatovića:

"Napravljena je prava priča, Lalatović ima stav i motivaciju. Podigao je ekipu na visok nivo i želim im svima da tako nastave". 

Povod intervjua, inače, bilo je Krasićevo prisećanje na saradnju sa nedavno preminulim Radomirom Antićem, pod čijom komandom je bio jedan od glavnih igrača selekcije Srbije koja je 2010. igrala na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. 

I, upravo sa tog turnira Krasić nosi trenutak koji bi najradije promenuo u svojoj karijeri.

Jasno, reč je o bolnom porazu od Australije (1:2), kojim su "orlovi" propustili šansu da prođu u šesnaestinu finala.

"Taj poraz u reprezentaciji mi je rana, ma u celoj karijeri, utakmica za kojom i dan danas žalim. Često se setim i one moje velike šanse. Da sam postigao gol išla bi utakmica u drugom pravcu. Bili smo bolji, posebno u prvom poluvremenu, ali nikako nismo mogli da ih 'otvorimo'. Na kraju nismo imali ni sreće, sudija je mogao da svira penal. Da je bilo 2:2 imali bismo otvoren put - SAD, pa Urugvaj... Da mogu nešto da promenim to bi definitivno bila utakmica protiv Australije", naglasio je.