Fudbal

Žestoka svađa Sunesa i Pogbe: Od "ko je taj" do "pokaži medalje"

Autor Milutin Vujičić

Možda fudbala nema, ali to ne znači da nema i prozivki...

Grejem Sunes i Pol Pogba trude se da nam ne bude dosadno u pauzi od fudbala!

Legendarni škotski fudbaler, koji je sa Liverpulom tri puta osvajao Kup evropskih šampiona, već duže vreme jedan je od najglasnijih kritičara veziste Mančester junajteda, a sveprisustvo negativnih komentara stiglo je očekivano i do Francuza.

Pogba, koji je ove sezone odigrao tek osam mečeva za Junajted, probao je da "ublaži" napad Sunesa porukom koja uopšte ne uliva bilo kakvo poštovanje...

"Nisam ni znao ko je to. Čuo sam da je bio dobar igrač i takve stvari", kazao je Pol Pogba u jednom podkastu, a takva izjava u mnogim medijima opisana je i kao "bahata", pa je brzo stigla do Grejema Sunesa koji je već godinama stručni konsultant na Ostrvu.

Škot je tokom sedamdesetih i osamdesetih godina bio sjajan fudbaler, s Liverpulom je osvojio čak 14 trofeja, a uspehe je beležio i sa Rendžersom, Sampdorijom...

Pogbine reči su ga "pogodile", pa je morao da reaguje još jednom izjavom.


"Srećan sam zbog toga. Pala mi je na pamet ona čuvena najstarija stvar u fudbalu - stavi medalje na sto!", poručio je Grejem Sunes, ali ne bi trebalo da zaboraviti da uprkos tome što ne igra sjajno ove sezone - imao je i Francuz mnogo uspeha u karijeri.

Sa Juventusom je bio četvorostruki šampion Italije (ukupno osam trofeja), dok je u Junajtedu osvojio Liga kup i Ligu Evrope, a svakako je najznačanije stvari radio sa reprezentacijom Francuske.

Bio je šampion sveta 2018. godine!

Ipak, to ne znači da je vreme za "prozivanje" mnogo starijeg kolege...