Fudbal

Kosanov raport iz Dubaija: Policijski čas 24/7 u naredne dve nedelje

Izvor mondo.rs

Fudbal se ne igra ni u UAE. Srpski internacionalac Miloš Kosanović kaže da je situaciju vrlo slična kao u Srbiji.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Srpski fudbaler Miloš Kosanović nalazi se na privremenom radu u Ujedinjenim Arapski Emiratima. Nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije i momka koji ima nastup za "A" selekciju pandemija korona virusa zatekla je u Dubaiju.

Kosonović je u intervjuu za Arena sport preneo utiske sa Bliskog istoka.


"U Dubaiju su pre dva dana uveli policijski čas od 24 sata i ta mera važiće naredne dve sedmice. Ništa ne radi osim prodavnica prehrambenih proizvoda i apoteka. Uglavnom je isto kao u Srbiji", rekao je Kosanović.

Fudbaler Al Džazira kaže da se svako veče vrši dezinfekcija ulica.

"Kao i svim fudbalerima, teško je. Ne treniramo, samo u svojim stanovima i kućama. Svakodnevno nam šalju planove za treninge. Nestrpljivo čekamo nastavak sezone. Nemamo informacije da li će sezona da se prekine ili nastavi, najava je da će 20. aprila da se donese odluka", naveo je Kosanović.


Kosanović je u kontaktu sa našim ljudima u Emiratima.

"Svakodnevno se čujem sa našim ljudima, s nekoliko njih živim u istom hotelu. Zajedno proživljavamo sve ovo. Pre smo pili kafu, sada nismo u mogućnosti, već komuniciramo telefonima", kaže 29-godišnji defanzivac.

Poruka za ljude i Srbiji.

"Ostanite u svojim domovima, pridržavajte se mera i slušajte preporuke Vlade u ovim teškim trenucima. Molimo se i nadamo se da će doći bolji dani i da ćemo pobediti koronu", rekao je Miloš Kosanović.