Fudbal

Milan Borjan u poseti Infektivnoj klinici: Stigli testovi! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Zvezdini fudbaleri donirali 4.000

Izvor: FK Crvena zvezda/Facebook/promo

Ono što su najavili krajem marta, fudbaleri Crvene zvezde ispunili su mesec dana kasnije. 

U Infektivnu kliniku Beograda, kapiten Milan Borjan u ime ekipe odneo je 4.000 brzih testova koji će pomoći medicinarima u borbi sa korona virusom.

"Mislim da je ovo način na koji je ekipa pokazala da ima veliko srce. Pre svega na čelu sa našim trenerom Dejanom Stankovićem i njegovim stručnim štabom uspeli smo da obezbedimo četiri hiljade testova za Infektivnu kliniku u Beogradu. Presrećan sam zato što smo pokazali da smo mi veliki i da je Zvezda velika, kao i da pravi igrači igraju u ovom klubu. Verujem da je ovo velika stvar koju smo uradili. Radimo mnogo akcija trudimo se da pomognemo ljudima koliko možemo. Klub je organizovao posete i podelu paketa članovima starijim od 65 godina. Zvezda je iznad svih nas, i to će biti zauvek tako. Uvek će pokazivati ljudskost ko god igrao u Zvezdi. Presrećan sam što smo jedna velika porodica", rekao je Borjan i dodao:

"Nedostaje nam da da se vratimo na teren, nadam se da će sve ovo brzo proći da možemo da živimo normalan život, da svi koji su zaraženi ovim virusom ozdrave. Takođe, želim da se i navijači vrate na 'Marakanu' i da krenemo gde smo stali". 

borjan zvezda donacija
Izvor: YouTube/Crvena zvezda