Fudbal

Milan koristi krizu i pad cene, otkupljuje Rebića odmah?

Autor Pavle Knežević

Pandemija je oborila cenu hrvatskog napadača, Milan bi to da iskoristi

Milan je sada rešen da preuzme Anta Rebića iz Ajntrahta, jer želi da iskoristi njegov pad cene izazvan pandemijom, odnosno njenim efektom na fudbalsko tržište.

Kako piše Kalčomerkato, "rosoneri" su bili u stalnom kontaktu sa Rebićevim agentom, Falijem Ramadanijem, uprkos karantinu i potpunom prekidu takmičenja u Seriji A i većem delu Evrope.

Možda će vas zanimati

Rebić je pet godina bio u vlasništvu Fiorentine, ali je u "violi" zabeležio samo osam nastupa, posle čega je usledila serija pozajmica: Lajpcig, Verona i Ajntraht. Konačno, 2018. je postao član Ajntrahta, ali u septembru prošle godine je otišao na pozajmicu u Milan.

Igrač i njegov tim i Milan imaju iste želje i složni su u nameri da nastave saradnju u dogledno vreme, tako da je za očekivati potpisivanje ugovora.

Milan želi da završi ugovor i pre nego što istekne pozajmica, jer je vrednost igrača opala sa 40 miliona evra na 26 (plus bonusi) posle izbijanja pandemije koronavirusa.

Manja suma je nešto što spada u mogućnosti Milana, koji već neko vreme ima finansijskih problema nevezanih za pandemiju.