SPEKTAKL U NAJAVI

Nek podrhtavaju Buenos Ajres i Boka: Njegov dolazak je MOGUĆ!

Autor Nebojša Marković Izvor mondo.rs

Ovo nisu samo pusta nagađanja.

Boka Juniors bi ponovo mogla da dobije zvučno pojačanje!

Nema ni godinu dana kako je čitav Buenos Ajres bio oduševljen samo pri pomisli da u njihove redove stiže Danijele de Rosi, a sada bi na "Bombonjeru" mogao da stigne nekadašnji prvak Evrope i sveta!

Dani Alveš je potencijalna "transfer bomba" u glavnom gradu Argentine i navijačima Boke već polako "polazi voda na usta" od pomisli na dolazak tako velikog imena.

Iako je Alveš daleko od svojih najboljih dana, Brazilac bi ipak bio bitno pojačanje i naznaka da će Boka i ubuduće pokušavati da dovodi igrače koje smo navikli da gledamo u Evropi.

Alveš se vratio u Brazil, gde je potpisao za Sao Paulo, da bi sada na Instagramu razgalio maštu navijačima Boke.

"Ne bi bilo loše da se penzionišem u Boki. Znate da volim Boku, ali to nije samo što se radi o velikom klubu, o kojem svi pričaju. Uvek sam primećivao neke drugačije stvari oko njih. Oni te definišu kao čoveka i igrača. Bio sam na "Bombonjeri". To je hram svetskog fudbala“, otkrio je Brazilac,

On se dotakao i vremena provedenog u Pari sen Žermenu. Tamo mu očigledno nije bilo tako dobro kao u Barseloni, klubu gde je osvajao Ligu šampiona i Primeru.

"To je jako stresan grad. Nije mi se mnogo svideo. Ima mnogo rasista. Meni nisu ništa govorili, ali su prema mojim prijateljima bili loši."