Fudbal

Hoće li i treći put sarađivati? Karleto zove Hamesa u Everton!

Izvor mondo.ba

Kolumbijac je na meti Karla Anćelotija

Španski list Sport najavio je nedavno da je madridski Real blizu reorganizacije igračkog kadra, tako da bi čak 11 igrača moglo da dobije zahvalnicu i ispisnicu.

Jedan od onih na koje, najvjerovatnije, trener i nekadašnji as Madriđana Zinedin Zidan ne računa je kolumbijski reprezentativac Hames Rodriges. Engleski mediji pišu da bi on mogao da zaduži dres – Evertona.

Prema navodima Dejli mejla, klub iz Liverpula spreman je da 28-godišnjem ofanzivcu ponudi ugovor na četiri godine, a "krivac" za potencijalni transfer bio bi Karlo Anćeloti, koji, navodi se, ima veliku želju da ponovo bude mentor Kolumbijcu.

Anćeloti je sa Rodrigezom sarađivao prvo u Realu, u koji je igrač stigao 2014, nakon što je privukao pažnju na sebe osvajanjem Zlatne kopačke za najboljeg strelca Mundijala u Brazilu, sa šest golova na pet utakmica.

Izvor: Alexander Hassenstein/Bongarts

Nakon Madrida, putevi su im se ukrstili i u Minhenu, gde je Rodrigez došao na pozajmicu sa stadiona "Santjago Bernabeu", posle čega je Anćeloti želeo da ga vidi i u svom prethodnom klubu, Napoliju, ali do saradnje nije došlo.

Konkurencija Evertonu su, navodi pomenuti list, Arsenal i Čelsi.