Fudbal

Čelsi poručio igračima da se vraćaju, hoće li i fudbal?

Izvor mondo.rs Izvor Beta

Vreme je da se ponovo okupe.

Da li oni to znaju nešto što još nije zvanično objavljeno?

Fudbalski klub Čelsi navodno je zatražio od igrača prvog tima koji su u inostranstvu da se do nedelje vrate u Englesku, preneli su danas mediji.

Klub želi da igrači budu u pripravnosti ako se Premijer liga, prekinuta zbog korona virusa, "vrati u akciju".

Igrači kojima je data dozvola za odlazak iz Velike Britanije sada su opozvani i trebalo bi da se vrate do 3. maja, navodi se u izveštaju "ESPN".

U izveštaju se dodaje da je klub "fleksibilan u određenoj meri u vezi sa ovim rokom" prepoznajući poteškoće u putovanjima, posebno za Vilijana kojeg čeka dug put iz Brazila.

"Dejli Telegraf", koji takođe prenosi ovu informaciju, piše da je nekoliko igrača, uključujući Vilijana, Emersona i Markosa Alonsa, dobilo dozvolu da otputuju nakon što je kriza izazvana novim virusom prekinula takmičenja.

Navodi se da će klub od igrača ili tražiti da 14 dana budu u karantinu po povratku, u skladu sa smernicama britanske vlade, ili će potražiti drugi savet, vodeći se najnovijim protokolima.

Ova informacija objavljena je istog dana kada je "Dejli Telegraf" izvestio da Premijer liga planira nastavak sezone od 8. juna, ali i dalje nema zvanične potvrde da će do toga i doći.