Fudbal

"Bilo vam je dosadno bez nas": Partizan opet trenira, Markec došao peške!

Autor Vladimir Sukdolak

Crno-beli od danas ponovo u pogonu... Evo kako je izgledao trening i šta je rekao trener Savo Milošević.

Izvor: (MONDO - Vladimir Sukdolak)

"Kako je bilo ova dva meseca? NIKAKO! Iskreno vam kažem…", rekao je Nemanja Miletić našem reporteru na ulasku u trening centar Partizana.

"Zemunelo" od ovog ponedeljka ponovo radi. Fudbaleri su dobili "zeleno svetlo" državnih vlasti da se vrate ekipnim treninzima, posle skoro dva meseca pauze, a naravno moraće da se pridržavaju propisa koje je dostavio Fudbalski savez Srbije (FSS).

Možda će vas zanimati

Pravila kažu da je na treningu dozvoljeno maksimalno deset lica (devet igrača i jedan trener) uz obavezno nošenje maske, rukavica, držanje odstojanja...

Partizan će ovog jutra tako odraditi prvi u prilagođenom režimu, a novinarima nije bio dozvoljen ulaz u trening centar, nego su mogli samo ispred "Zemunela" da sačekaju fudbalere koji su pristizali oko 10 časova, a koji će, u skladu s pravilima, biti raspoređeni u nekoliko svlačionica.

Tu su bili Bojan Ostojić, Slobodan Urošević, Sejduba Suma, Bibras Natho, Nemanja Miletić, Filip Stevanović, a zanimljivo je da Lazar Marković došao peške na treninge.

Toliko se uželeo treninga, dok je "Čaki" konstatovao da je i novinarima "bilo dosadno" bez fudbala.

Inače, i dalje nije poznato kada će se Superliga nastaviti, mada je predsednik Srbije nagovestio da to treba da bude do kraja maja, ali se i dalje čeka odluka nadležnih o tome da li će biti promenjen sistem pošto postoje različiti predlozi.

Pogledajte snimke ispred trening centra Partizana...

LAZAR MARKOVIĆ

NEMANJA MILETIĆ

SLOBODAN UROŠEVIĆ



OVAKO JE BILO NA TRENINGU

IZJAVA SAVE MILOŠEVIĆA

TRENING FUDBALERA PARTIZANA