Fudbal

Rade u najlepšem trening centru u Srbiji i priželjkuju PREKID sezone

Autor Milutin Vujičić

Fudbaleri bačkotopolskog superligaša vratili se na teren, ali poručuju da je najbolje da sezona bude skroz prekinuta.

Izvor: MN Press

U ponedeljak su svi u Srbiji "upalili motore".

Videli smo kako je to izgledalo na ponovnom okupljanju igrača Crvene zvezde, Partizana, Voždovca, Vojvodine, Čukaričkog i Inđije, a i TSC je obavestio medije da su se posle skoro dva meseca pauze fudbaleri ponovo okupili na zajedničkom treningu.

"Posle duže pauze igrači se vraćaju u trenažni proces, koji je organizovan u skladu sa merama koje smo dobili od Fudbalskog saveza i Vlade Srbije. Na osnovu stanja igrača, napravićemo program treniranja za sledeću nedelju", rekao je Sabo nakon što je okupio svoje fudbalere u jednom od najlepših, ako ne i u najlepšem, trening centru u Srbiji.

Od ranije je poznat stav TSC-a da Superliga treba da bude prekinuta.

"Ne znamo koliko možemo da odigramo, a već u julu treba da počne novo prvenstvo, tako da je moje mišljenje da treba ovu sezonu administrativno završiti kako bi imali dovoljno vremena da se pripremimo za sledeću sezonu", naveo je Sabo, a konačna odluka o tome biće poznata u sredu.

Poslednju utakmicu pre uvođenja vanrednog stanja FK TSC je odigrao u protiv Radnika (2:1), a posle 26 kola zauzimaju četvrto mesto na tabeli Superlige sa 50 bodova.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt