Fudbal

Kako izgleda trening kad uzmete VIJAGRU? Bolje da ne znate...

Autor Milutin Vujičić

I to umesto vitamina.

Engleski napadač Karlton Kol napravio je veliku grešku uoči jednog treninga reprezentacije.

Nekadašnji igrač Vest Hema prisetio se jedne anegdote sa "Gordim Albionom" kada je pred izlazak na trening "pomešao" tablete i uzeo nešto što nije trebalo...

"Umesto vitamina popio sam vijagru. Govorim vam istinu", prisetio se Karlton Kol koji je karijeru počeo u Čelsiju, ali se potpuno afirmisao u redovima rivala iz Londona.

"Možete li samo da zamislite kako je to izgledalo? Bio sam najbrži na tom treningu, što je i logično pošto sam imao tri noge!", našalio se Karlton Kol koji je vrlo brzo saznao ko mu je "namestio" ovu neslanu šalu.

Bio je to saigrač Džermejn Defo koji i danas igra fudbal za Rendžers.

"Uzeo je to jer je mislio da su to vitamini i da je to dobro za njega. Čim smo mu rekli šta je popio - napravio je izraz lica koji je bio neprocenjiv. Samo sam mu rekao da će sa tim morati da se bori idućih nekoliko sati", prisetio se Defo u razgovoru za "The Sun"

Karlton Kol u sedam nastupa nije uspeo da postigne gol za Englesku, ali će se ovaj gaf sa treninga prepričavati generacijama.

"Šta da vam kažem, to je nešto što želim izbrisati iz sećanja, ali me saigrači i prijatelji toliko zafrkavaju da je to neverovatno", kazao je Karlton Kol koji je u fudbalskoj penziji od 2017.