Fudbal

Vezista Zvezde o izolaciji: Bilo je sve teže

Autor Jovan Terzić

Njegoš Petrović jedva dočekao povratak grupnih treninga.

Izvor: MN Press

Oko mesec i po dana trajalo je vanredno stanje u Srbiji, tokom kog je svima bilo ograničeno kretanje, a fudbalerima zabranjeno da treniraju u grupama na svojim stadionima. 

Umesto toga, vežbali su individualno kod kuće.

Možda će vas zanimati

Zvezdini fudbaleri od ponedeljka su ponovo na okupu, ali podeljeni u tri grupe jer i dalje nije potpuno prošla opasnost od zaraze korona virusom.

"Lepo je trenirati napolju posle dužeg vremena. Za sada su to treninzi sa ciljem da nam se vrati osećaj za loptu. Danas smo igrali i mali fudbal i mogu da kažem da nam je baš prijalo. Presrećan sam što smo se vratili, jer sam se zaista uželeo 'Marakane'. Uspeli smo već da namestimo glave, znamo koji su nam ciljevi što se tiče ove sezone i pokušaćemo da ih ostvarimo osvajanjem 'duple krune'", rekao je Njegoš Petrović za klupski sajt. 

Mladi vezista iz Krupnja kaže da je jedva dočekao povratak na teren.

"Maksimalno smo trenirali i u izolaciji. Postajalo je sve teže kako je vreme odmicalo, ali znali smo koji su nam ciljevi i obaveze. Profesionalci smo i morali smo da ostanemo fizički spremni za povratak na teren i završnicu sezone. Ne može to da se poredi sa grupnim treninzima. Mnogo je zanimljivije kada svi zajedno treniramo", istakao je i dodao da su mu mnogo nedostajali saigrači.

"Atmosfera mi je najviše nedostajala. Svi znaju da smo sjajan kolektiv i baš smo se međusobno uželeli jedni drugih. Vidi se na našim treninzima koliko smo svi nasmejani, srećni i zadovoljni zbog povratka na teren".