Fudbal

Selektor mlade reprezentacije Hrvatske mora da se odseli od supruge i sina!

Izvor mondo.rs

"Rešićemo nesuglasice u krugu porodice", poručio je Ognjen Vukojević nakon što mu je zabranjeno da prilazi supruzi na manje od 200 metara.

FUDBAL - NEMANJA MATIC, fudbaler Srbija, na utakmici protiv Hrvatske, i OGNJEN VUKOJEVIC. Beograd, 06.09.2013. photo:N.Parausic
Izvor: MN Press

"Opštinsko državno tužilaštvo u Zagrebu obavilo je 9. maja 2020. dokaznu radnju ispitivanja…", stajalo je na početku obaveštenja koje je, poput tempirane bombe, postavljena u četvrtak pred hrvatsku javnost.

Kada se ispostavilo da je okrivljeni državljanin rođen 1983, zapravo bivši fudbaler i aktuelni selektor mlade reprezentacije, a da je iskaz davao zbogosnovanje sumnje u počinjenje dela pretnje, ni sportskim, ni estradnim novinarima nije bilo potrebno reći dva puta.

Od kada su se popularni fudbaler i atraktivna misica upoznali 2008, publika zaintresovana za dobar trač iz života poznatih dobila je previše povoda da i 12 godina kasnije pomisli prvo na Ognjena Vukojevića i Andreju Ćupor.

Izvor: MN Press

Vukojević je pre dve godine izazvao žestoku reakciju ruske javnost tokom Svetskog prvenstva u toj zemlji, kada je na društvene mreže okačio snimak proslave jedne od pobeda "vatrenih". Na snimku iz svlačionice, on je u društvu saigrača iz kijevskog Dinama uzvikivao: 'Slava Ukrajini", sve to u vreme građanskog rata u toj zemlji i tenzije oko Krima, pa je ceo slučaj samo pojačao tenziju u inače zategnutim odnosima dve susedne zemlje.

Do večeri, zagrebački mediji imali su spremnu novu epizodu o burnoj ljubavi između popularnog fudbalera i šarmantne misice, koja je prerasla u turbolentan brak trenera i upravnice pošte. Već narednog jutra, sud je odlučio da ubuduće Ognjen neće imati pravo da prilazi Andreji na manje od 200 metara, što je poslužilo kao potvrda tračeva o nikad gorim odnosima supružnika.

"Mogu potvrditi da sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom tužilaštvu. Pušten sam uz obavezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne reše, ne živimo u istom stanu. Verujem da ćemo ovu situaciju uskoro rešiti u krugu porodice, a do tada vas molim za razumevanje u potrebi da naše privatne stvari zadržimo u četiri zida", stajalo je u Vukojevićevoj pisanoj izjavi, nakon što je okrivljen za pretnje smrću u alkoholisanom stanju tokom žestoke svađe u četvrtak kasno uveče.

Vukojeviću je predato rešenje sa merama zabrane približavanja žrtvi, zabrane uspostavljanja i održavanja veze sa žrtvom i meru udaljenja od adrese na kojoj stanuje sa suprugom od 200 metara.

Andreja je pred sudom rekla da je njen suprug te večeri došao kući pripit i agresivan, da joj je oteo mobilni telefon i odgurnuo je kada je pokušala prvi put da pozove policiju i da je kod nje to stvorilo osećaj straha za svoju i bezbednost članova porodice.

Da je, konkretno, pretio da će ubiti suprugu, njenu sestru i majku.

Kod Vukojevića je izmereno 0,6 promila alkohola u krvi u trenutku kada je privođen u stanicu.

"Andreja je davne 2000. godine psotala Miss Hrvatske, a nakon povratka sa svetskog izbora upisala je studije ekonomije. Nakon završetka fakulteta zaposlila se na direktorskoj poziciji u Hrvatskoj pošti. Ljubavna priča s Ognjenom započela je 2008. godine dok je on igrao u ukrajinskom Dinamu, a ona živela u Zagrebu. Vezu na daljinu održavali su godinu dana, a zatim se ona preselila u Kijev", piše RTL da su tada počeli i prvi problemi.

"Dve godine posle upoznavanja su se rastali, a o razlozima nikada nisu javno govorili. Tada su ostali u dobrim odnosima, zbog čega su četiri godine kasnije odlučili da daju novu šansu svojoj ljubavi. Ubrzo je 'pala' i prosudba, a ta 2016. bila je posebno srećna za par. Venčali su se, a na svet je stigao njihov sin Luka".

Tagovi