Samo u Kruševcu

"Zahvaljujući Marku Miškoviću, Napredak je JEDINSTVEN klub u Srbiji"

Autor Mladen Šolak

Novi stari trener ponovo seo na klupu Kruševljana uoči nastavka sezone.

Izvor: MN Press

Ono što je bilo najavljeno pre pauze zbog virusa korona, u ponedeljak je postalo zvanično

Iskusni srpski stručnjak Dragan Ivanović (50) vratio se u Napredak i potpisao dvogodišnji ugovor sa tim klubom. Njegova prethodna, uspešna epizoda bila je u jesen 2016, kada je njegov tim otkinuo Zvezdi bodove na "Marakani".

On je promociji u prostorijama "čarapana" rekao da i dalje ima viziju uspešnog kluba, kao i veliku želju da taj plan ostvari.

"Ništa se nije promenilo u mojoj glavi o tome kakav status Napredak treba da ima u Srbiji. Zadovoljstvo mi je da sam ponovo u Kruševcu. Navijačima poručujem da će ceo stručni štab biti maksimalno posvećen obavezama. Zahvaljujući Marku Miškoviću, apsolutna je moja sloboda odlučivanja i po tome je Napredak jedinstven klub u Srbiji", rekao je on.

Podsetimo, Mišković je u toku pandemije virusa korona zvanično napustio klub, posle osam godina. Dugogodišnji finansijer Napretka rekao je tom prilikom da preuzima odgovornost za lošu sezonu i da je zbog velikog broja ličnih obaveza bio sve manje prisutan.

Ranije danas, potpredsednik kluba Bojan Miladinović rekao je da će od Miškovićevog (ne)ostanka u u klubu zavisiti i to da li će se napadač Abubakar Oumaru vratiti iz Kameruna.

Napredak će dočekati kraj sezone i preostala četiri kola na 12. poziciji tabele, a do kraja će igrati protiv Radničkog, Voždovca, Mladosti i Spartaka.

U prethodnih 26 kola tim sa stadiona "Mladost" osvojio je 26 bodova.