TEŽAK ŽREB

Prva reakcija Inđije na žreb sa Zvezdom: Šta reći...

Autor Milutin Vujičić

"Oni žele duplu krunu, ali mi igramo kod kuće na svom terenu", dodaju iz Inđije.

Izvor: MN Press

Inđija je na poludirigovanom žrebu za četvrtfinale Kupa Srbije imala 50% šanse da se ukrsti sa "večitima" i ovoga puta sreća nije bila na njihovoj strani pošto su spojeni sa Crvenom zvezdom.

Odlučeno je da će klub iz Srema biti domaćin 3. juna Crvenoj zvezdi, bez prisustva publike, a vrlo interesantna je bila reakcija šefa stručnog štaba zeleno-belih Aleksandra Janjića po saopštavanju parova četvrtfinala.

"Šta reći... Pa dobro... Nekoga smo morali izvući", rekao je Janjić za sajt Inđije.

"Zvezda je najteži mogući protivnik. Ali, opet, kup takmičenje uvek je zanimljivo i neizvesno. Tako da smo možda sa jedne strane privilegovani jer igramo treću utakmicu takmičarsku u ovoj sezoni sa Crvenom zvezdom što Inđija nema tako često priliku".

Inđija je inače od ove sezone ponovo član najvišeg ranga srpskog fudbala i odlično se "držala" protiv Zvezde pošto je u Beogradu "pala" tek u finišu, dok je na svom terenu osvojila bod.

"Sve u svemu, radujemo se još jednoj utakmici. Naravno da je Zvezda veliki favorit. Naravno, kao i u prethodnoj utakmici veći će pritisak biti na njima. Mi, možemo da uživamo u još jednom spektaklu ovde u Inđiji i da pokušamo da damo sve od sebe", naveo je Janjić.

Jedan od kapitena Inđije Srđan Dimitrović dodao je da je "Zvezda već osvojila šampionsku titulu" i da će želeti da dođu i do trofeja u Kupu.

"Naravno sada će sve oči biti uprte u Kup. Oni žele duplu krunu, ali mi igramo kod kuće na svom terenu. Pokazali smo se na 'Marakani', pokazali smo se ovde u Inđiji. Mi nemamo koga da se plašimo", kazao je Dimitrov i poručio: "Nek pobedi bolji!".