Fudbal

"Idi kući, proći će": Dva meseca je nosio koronu!

Izvor mondo.rs

"Međutim, možda se virus zaljubio u mene. Tek juče sam bio negativan na testu i sada se osećam se kao nov", dodao je bivši fudbaler Lacija i Juventusa.

Martin Kaseres (33) ispričao je u jednom od brojnih Instagram intervjua da je dva meseca imao korona virus, a da nije imao pojma o tome.

Pred povratak u Firencu iz rodnog Montevidea, fudbaler Fiorentine i saigrač naših Dušana Vlahovića i Nikole Milenkovića, razgovarao je sa poznatom latino komičarkom Jiselom Paolom i otkrio joj da je tek kasnije shvatio šta mu se događa.

"Dva meseca sam imao korona virus, a da to nisam ni znao. Imao sam tek poneki simptom u prvoj polovini marta. Tokom treninga sam osetio bol u plućima i tada su mi rekli da odem u samoizolaciju i da će mi to proći za 20 dana", prepričavao je 33-godišnjak sa dugim stažom u Seriji A.

"Međutim, možda se virus zaljubio u mene. Tek juče sam bio negativan na testu i sada se osećam se kao nov", dodao je bivši fudbaler Lacija i Juventusa.

Okupljanje fudbalera Fiorentine za najavljeni nastavak sezone nije prošao dobro. Testiranja na prvim treninzima pokazala su da je šestoro ljudi došlo zaraženo.

Prve "kalčo" utakmice i nastavak borbe dva bivša Kaseresova kluba za "skudeto" trebalo bi da budu odigrane 13. juna. Trebalo, jer najavljeni grupni treninzi od ove sedmice nisu održani, odnosno odloženi su do usvajanja novog protokola, a sve to ide dosta teško i sporo u Italiji, jednoj od zemalja koje je COVID-19 najžešće pogodio.

Među onima koji su se borili sa opasnom zarazom bio je i naš mladi reprezentativac Vlahović.