KRIZA

Napredak tražio MINIMALAC od države, plaše se sudbine Borca!

Autor Milutin Vujičić

"Strepim jer bukvalno nam visi mač nad glavom, kad nema para, čemu se nadati", poručuje potpredsednik Bojan Miladinović.

Izvor: MN Press

Napredak iz Kruševca je u velikim problemima!

Usred pandemije korona virusa klub je (ponovo) napustio dugogodišnji finansijer i predsednik Marko Mišković, a više puta od tada su sa stadiona "pod Bagdalom" apelovali da se vrati, pošto bez njegovog novca ne mogu da funkcionišu.

Koliko je situacija ozbiljna, zbog čega je "alarm" morao da se upali, govori i izjava potpredsednika Bojana Miladinovića za "Sportski žurnal".

"Aplicirali smo kod države za tri miminalaca, ali to je za pokriće manjeg dela obaveza koje dospevaju, odnosno već je trebalo da budu isplaćene. Momci imaju razumevanja, svesni su da je pandemija uslovila globalnu krizu, a u ovom trenutku i nemaju izbora. Moraće da sačekaju isplatu ugovornih obaveza", rekao je Bojan Miladinović.

U međuvremenu je prvi čovek FS Rasinskog okruga Vladan Gašić pozvao sve u Napretku da se strpe do kraja sezone, najavljujući da će brzo biti pronađeno rešenje.

Tokom pauze Napredak je angažovao trenera Dragana Ivanovića, koji je već beležio odlične rezultate sa Napretkom, ali da ima straha - ima, pošto Miladinović ističe da su bili bezbrižni dok je u klubu bio Marko Mišković.

"Strepim jer bukvalno nam visi mač nad glavom, kad nema para, čemu se nadati.Nadam se, ipak da ćemo izbeći sudbinu čačanskog Borca, užičke Slobode, kragujevačkog Radničkog. Verujem da će predsednik našeg saveza Vladan Gašić zaista učiniti sve da Napredak opstane, ali nema puno vremena", zaključio je Bojan Miladinović.