PREGOVORI

NEOBIČNO: Prodaćemo ga Zvezdi, ali pod jednim uslovom!

Autor Milutin Vujičić Izvor Sportski žurnal

Primer kakav do sada nismo videli u srpskom fudbalu...

Izvor: MN Press

Crvena zvezda najavljuje prodaju svojih "bisera", a planira dovođenje novih i tuđih.

Tako se pre nekoliko dana u javnosti pojavila informacija da je šampion Srbije zainteresovan da tokom leta angažuje mladog vezistu Mihajla Banjca (20) iz Inđije, a da nije u pitanju čista spekulacija potvrđuju i reči sportskog direktora sremskog superligaša Ivana Ivovića.

Možda će vas zanimati

U izjavi za "Sportski žurnal", Ivović je potvrdio interesovanje za Banjca, ali je poručio da nije Crvena zvezda jedini klub koji "šmeka" vezistu iz Inđije.

Uveliko pregovaraju o njegovom transferu, ali iz Srema imaju jedan neobičan uslov za naš fudbal.

"Imponuje nam što je za Banjca zainteresovana Crvena zvezda, pregovori su u toku i naš biser je u ovom trenutku najbliži klubu iz Ljutice Bogdana. Nadamo se da ćemo pronaći zajednički jezik, ali moram da istaknem da nama novac nije u prvom planu, već garancije za dalji uspešan tok njegove karijere. Videćemo šta će biti i naglašavam da su iznenađenja uvek moguća", poručio je Ivović koji je tako ispred interesa kluba stavio igračev.

Iz Inđije ističu da su već posle prvih nekoliko mečeva Banjca ove sezone počeli da se javljaju zainteresovani klubovi, pa je tako mladi vezista do sada skupio 18 nastupa - na kojima ima po gol i asistenciju.

U prvom "burnom" meču na "Marakani", kada je Zvezda preokrenula u nadoknadi protiv Inđije, Banjac je bio na klupi, dok je u remiju u gostima odigrao prvih pola sata.

Banjac inače igra na poziciji Dušana Jovančića i Njegoša Petrovića koji možda odu ovog leta.

Bitan faktor u transferu Banjca su i njegove godine pošto bi se uklopio u "U21 pravilo".