MAKEDONAC POTVRDIO

Napadač Udinezea: Tačno je, imao sam ponudu Crvene zvezde

Autor Nebojša Marković Izvor mondo.rs

"Nikad se ne zna", poručio je na kraju reprezentativac Severne Makedonije.

Ilija Nestorovski je reprezentativac Severne Makedonije koji već četiri godine nastupa u italijanskoj Seriji A.

Ipak, ovdašnjim ljubiteljima fudbala najviše pažnje na sebe skrenuo je kada se u medijima pojavila priča da je Crvena zvezda zainteresovana za njegovo dovođenje, a sada je i sam Nestorovski potvrdio da je to bio slučaj.

Možda će vas zanimati

Nestorovski je u razgovoru za TV Arenasport pričao o aktuelnim fudbalskim temama, nastavku sezone u Italiji, ali upravo i pisanjim medija da bi mogao da obuče dres beogradskih crveno-belih.

Ovaj 30-godišnji napadač iz Prilepa je ponikao u Pobedi, a od prošlog leta je fudbaler Udinezea. Upravo u Udinama ga je zatekla pandemija korona virusa.

"Ostao sam u Udinama, bio sam sam jer sam se plašio u početku. Poslao sam porodicu u Makedoniju, jer nisam mislio da će ta pandemija biti u celom svetu, nego da će biti samo u Italiji. Bio sam sam skoro dva meseca i sada smo već tri sedmice ponovo svi ponovo skupa."

Nestorovski nema informacija po pitanju nastavka Serije A, ali kaže da se njegova ekipa priprema kao da će prvenstvo biti nastavljeno.

"Svaka tri dana radimo testove na koronu. Do sad smo svi bili negativni, nadamo se da će tako biti i na poslednjem četvrtom testiranju, jer onda ćemo moći svi da treniramo zajedno. Nadamo se da će se prvenstvo nastaviti, jer bez fudbala jednostavno nije to to."

A ako se prvenstvo nastavi, onda se postavlja pitanje konačnog izgleda tabele. Makedonac nije spreman da mnogo prognozira...

"Ko će biti šampion, to ne znam. Borba za titulu je ove godine gusta. Realno će se Juventus, Lacio i Inter boriti za titulu, a što se tiče borbe za opstanak znam samo da Udineze neće ispasti", uveren je u sebe i svoje kolege.

Na kraju razgovora, bilo je priče o Crvenoj zvezdi i pisanjima da je meta kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

"Da, pre osam meseci se pisalo o tome, i pre godinu i nešto. Imao sam neke kontakte, imao sam i neku ponudu, ali zahvalio sam se. Sad momentalno sebe vidim u Italiji, tu mi je dobro, tu mi je porodica, deca idu u školu i uče italijanski. Realno, prioritet mi je da ostanem ovde, znamo da je italijanska liga u top pet u Evropi. Za dalje ne možemo nikad da razmišljamo, videćemo kako će biti. Nikad se ne zna ništa", zaključio je Ilija Nestorovski za TV Arenasport.