"BOLJI OD MILNERA I LALANE"

Grujić dao gol i Englezi POLUDELI za njim: Dajte mu šansu u Liverpulu!

Autor Nebojša Marković Izvor mondo.rs

Doduše, ima i onih koji sumnjaju da bi Srbin mogao tek tako da postane deo tima Jirgena Klopa.

U trenucima kada od najjačih evropskih liga možete da gledate samo nemačku Bundesligu, onda je čitava Evropa fokusirana na to takmičenje.

I čini se da je upravo to razlog zbog kojeg su mnogi na Ostrvu počeli da primećuju Marka Grujića.

Možda će vas zanimati

Srpski internacionalac je u sredu uveče bio strelac pogotka za vođstvo Herte na gostovanju Lajpcigu, u meču koji je završen rezultatom 2:2, pruživši još jednu odličnu partiju na pozajmici iz Liverpula.

I dok su navijači "redsa" verovatno meč posmatrali ne bi li pogledali Tima Vernera, napadača Lajpciga kojeg mnogi već "vide" u dresu Liverpula, za oko im je zapao Grujić. Navijači na društvenoj mreži Tviter su bili oduševljeni i "urgirali" Liverpul da vrate defanzivnog vezistu sa pozajmice i daju mu priliku.

"Voleo bih da vidim Grujića kako dobija šansu da se dokaže kod nas naredne sezone", napisao je jedan navijač, dok je drugi bio još konkretniji:

"Grujić je bolji vezista od Lalane i Milnera", bio je njegov zaključak.

Njegovu partiju prokomentarisao je i čuveni igrač Bajern Minhena i Mančester junajteda Oven Hargrivs, istakavši Grujićeve kvalitete, ali i da neće biti lako ući u tim Liverpula.

"On je dobar igrač. Uradio je pravu stvar sa dobijanjem iskustva i on može da igra na više pozicija. Fizički, stvar je odlične građe. Tehnički je takođe dobar i mislim da ima veliku budućnost. Mada teško je ući u taj tim Liverpula, oni imaju toliko sjajnih igrača", rekao je Hargrivs.

Recimo, Kevin Filips je nedavno izjavio da za Srbina neće biti mesta u Liverpulu.

Ovo leto moglo bi da bude ključno po pitanju budućnost Marka Grujića...