PREKO MILION!

Grci tvrde: Zvezdi za Garsiju stigla VREDNA ponuda

Autor Nebojša Marković Izvor mondo.rs

Njome bi mogli da obrišu deo uloženog novca u Argentinca.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda se polako sprema za jesen i narednu sezonu, a dolaskom Dejana Stankovića na klupu tima, mladi i domaći fudbaleri, čini se, imaju prednost u odnosu na skupo dovođene strance.

Željko Gavrić je jedan od novih nada u koje se uzda Crvena zvezda i zbog njega je van prve postave ostao Mateo Garsija.

Možda će vas zanimati

Međutim, ako je verovati grčkim medijima, srpski šampion bi mogao da umanji (finansijsku) štetu nakon dovođenja Argentinca i proda krilnog fudbalera.

Pisanja medija iz Soluna glase - Aris je ponovo zainteresovan za dovođenje Matea Garsije, ali ovoga puta u transferu vrednom 1.200.000 evra!

Garsija je već nastupao za Aris, ali tada kao pozajmljen igrač iz Las Palmasa i očigledno bi voleli da ga ponovo vide u žuto-crnom dresu. No, ni to neće biti najjednostavnije.

Da bi Aris mogao da dovede Garsiju, moraće prvo da reše problem zabrane dovođenja igrača, koju su dobili zbog dugova prema igračima, menadžerima i drugim klubovima. U Solunu veruju da ta zabrana može uskoro da "padne" i tako otvore sebi put ka novim transferima.

Crvena zvezda je za Garsiju platila 1.800.000 evra uz godišnju platu od 500.000 evra u prvoj sezoni ugovora. Ugovor je potpisao do leta 2023. godine uz tendenciju rasta godišnje plate, pa bi crveno-belima najviše koristilo da "podvuku crtu" i smanje gubitke nakon već uloženih 2.300.000 evra u Argentinca.

Garsija je u dresu Zvezde upisao 22 nastupa u svim takmičenjima i postigao je četiri gola.