ZBOG BRZINE!

Hteo ga Partizan, sada ga hoće Zvezda: "Spidi" je ponovo na ceni!

Autor Milutin Vujičić

Sve više fudbalera povezuje se s crveno-belima...

Izvor: MN Press

Srbin rođen u Beču ponovo je interesantan klubovima iz Srbije!

Pre nekoliko prelaznih rokova Srđan Spiridonović (27) figurirao je kao želja Partizana, ali sada o njemu razmišljaju u Ljutice Bogdana, prenosi današnji "Sportski žurnal".

U pitanju je levokrilni napadač poljskog Pogona, koga odlikuje velika brzina zbog čega čak ima i nadimak "Spidi", a povoljna okolnost je što ovaj Austrijanac poseduje i srpski pasoš, tako da ne bi zauzimao mesto stranca kojih po pravilima FSS može biti do četvorica u protokolu.

Spiridonović je i najbolji fudaler Pogona, postigao je šest pogodaka ove sezone, najviše u ekipi, a ugovor sa ovim klubom "veže" ga do 2022. godine.

Za sada je mesto levog krila "držao" Željko Gavrić, očekuje se da Veljko Simić ode tokom leta, a neizvesna je i sudbina Matea Garsije, koga traži Aris, a koji je doduše veći period svog mandata u Crvenoj zvezdi proveo po desnoj strani.

Potencijalno pojačanje Zvezde u dosadašnjem delu karijere igralo je i za Rapid i Austriju iz Beča, Vićenci, Mesinu, Admiru Vaker, Panionios i na kraju za Pogon koji ga je letos platio 150 hiljada evra.

Zvezda takođe traži i napadača, a za sada su opcije Brazilci: Anderson Silva i Andre Luis.