Između "večitih" i Italije

Radunović za MONDO o interesovanju Zvezde i Partizana

Autor Jovan Terzić

Mladi golman ima plan.

Izvor: MN Press

Lopta se ponovo kotrlja, neka fudbalska prvenstva su već nastavljena, a neka će biti uskoro. 

Utakmice Superlige Srbije gledaćemo od petka, kada bi Crvena zvezda pobedom nad Radom u gostima mogla da "overi" treću uzastopnu titulu. 

Možda će vas zanimati

Kako je pitanje šampiona već praktično rešeno, i crveno-beli i njihov najveći rival, Partizan, uveliko razmišljaju o jačanju timova za predstojeću sezonu. 

Licitacija imenima u medijima uveliko traje, a kao zajedničko za oba kluba pominje se golman Atalante na pozajmici u Veroni, Boris Radunović.

Tim povodom MONDO je kontaktirao 24-godišnjeg čuvara mreže. Čini se da je povratak nekadašnjeg golmana Rada u Srbiju još na "dugom štapu".

"Trenutno razmišljam o Seriji A i koncentrisan sam na treninge ovde, pa kada se sezona završi razmišljaću o toj temi. Niko me još nije kontaktirao", kratak je bio Radunović.

Mladi čuvar mreže u Italiju je otišao pre pet godina, potpisavši za Atalantu, koja ga je potom slala na pozajmice u Avelino, Salernitanu, Kremoneze i sada Veronu.

Standardan je bio u Seriji B, braneći za Avelino i Salernitanu, ali u drugim klubovima nije imao značajnu minutažu.

Ugovor sa Atalantom važi mu do leta 2022, pa bi u slučaju dolaska u redove nekog od "večitih rivala" to bila verovatno pozajmica sa pravom kupovine.