TRANSFER SAGA

Traje "natezanje" Barse i Juvea, da li je ovaj zahtev Torineza NEREALAN?

Autor Jovan Terzić

Hoće li Miralem Pjanić postati saigrač Lionelu Mesiju ili ostaje uz Kristijana Ronalda?

Jedna od "transfer saga" ovog leta biće izgleda pregovori Juventusa i Barselone o Miralemu Pjaniću.

Već neko vreme piše se da je reprezentativac Bosne i Hercegovine spreman da napusti Torino i pređe u Barselonu, navodno je i već prihvatio ponuđene uslove, međutim, klubovi nikako da se dogovore na koji način da obave razmenu. Da li samo novčanino ili uključujući i neke igrače katalonskog kluba. 

Možda će vas zanimati

Delovalo je da će se u Italiju preseliti Artur Melo, ali je on to odbio, pa se sada licitira novim imenima koja se nalaze na Juveovoj listi želja.

A, dobro upućeni "RMC Sport" piše da je italijanski šampion svojim zahtevom šokirao Katalonce. Navodno, Juventus sada traži Frenkija de Jonga, 23-godišnjeg vezistu kog je Barselona prošlog leta platila Ajaksu čak 75.000.000 evra.

Crno-beli veruju da je holandski reprezentativac nezadovoljan na "Kamp Nou" i nadaju se da bi rado prihvatio da ponovo zaigra sa dugogodišnjim prijateljem Matijasom de Lihtom.

Za ovaj transfer, čini se, navija čuveni holandski trener Luj van Gal, koji je nedavno izjavio da bi De Jong trebalo da pređe u Juventus, jer se neće naigrati u Barseloni.

Mladi Holanđanin je, ipak, ove sezone odigrao ukupno 37 utakmica za vodeći tim španskog prvenstva i teško je poverovati da će ga Barselona pustiti kao deo "trampe" za Pjanića.