DRŽI SE, RECKO!

Šefe, ti pobedi koronu, a mi ćemo Pazarce!

Izvor mondo.rs

"Mi uvek idemo na pobedu, nema kalkulacija", poručio je Antić, koji je odmenio trenera pred kamerama.

Izvor: MN Press

Umesto radosti zbog utakmice sa Novim Pazarom u subotu, u Dinamu iz Vranja danas održali su "press" konferenciju zabrinuti za zdravlje trenera Dragana Antića, koji je posle testiranja na koronavirus odmah poslat na lečenje u Klinički centar u Nišu.

Ne dozvoljavajući igračima i navijačima da klonu, predsednik kluba Marko Antić poručio je da ekipa ide na vruće gostovanje da pobedi za šefa Recka.

Igrači i uprava kluba su takođe testirani na korona virus i svi su negativni.

"Mi uvek idemo na pobedu, nema kalkulacija", poručio je Antić, koji je odmenio trenera pred kamerama.

"U preostala četiri kola isprobaćemo igrače sa manjom minutažom i daćemo šansu našim omladincima da se dokažu i tako ćemo videti na koga od njih možemo računati u sledećoj sezoni. Omladinci su budućnost našeg kluba. Ono što moram da naglasim je da u subotu igramo za našeg šefa stručnog štaba Recka, koji je uvek uz nas i koji će pratiti utakmicu putem interneta iz bolnice", istakao je prvi čovek kluba.

U saopštenju Vranjanaca nalaze se i lepe vesti o stanju prvog trenera.

"Recko sada oseća dobro i čekamo novo testiranje i njegov povratak kući. Svi fudbaleri i uprava kluba su uz Recka i utakmicu u Novom Pazaru igraju prvenstveno za njega".

"U subotu idemo na pobedu. Verujemo da možemo da donesemo tri boda iz Pazara. Igrači jedva čekaju utakmicu i daće 100% sebe, kao i u svakoj narednoj utakmici, jer ako postoji šansa da se vratimo u Superligu nama su neophodne 4 pobede iz preostala 4 kola. Šteta što šef nece biti sa nama iz zdravstvenih razloga i ovom prilikom mu želim brz oporavak u ime cele ekipe, ali to neće uticati negativno na nas", rekao je prvotimac Željko Dimitrov i dodao:

"Mi smo uz njega, kao što je i on uz nas".

Duel na "Gradskom stadionu" počinje u subotu od 17.30. Oba tima biće rasterećena rezultatskog imperativa, Novi Pazar je sedmi sa 36, Dinamo deseti sa dva boda manje.