Da vas čujemo

Hoćete li ići na utakmice? (ANKETA)

Autor Mirjana Šegan

Posle pauze vraća se sport, a sa njim i navijači na tribine. Da li ćete iz straha od korone događaje pratiti "iz fotelje" ili ići na stadion? Odgovorite nam u MONDO anketi

Izvor: MN Press

Krizni štab ublažio je mere zbog pandemije korona virusa i odobrio okupljanja do 1.000 ljudi na otvorenom.

To znači da će se i sportska takmičenja, koja se vraćaju posle pauze, igrati pred navijačima.

Konkretno, već danas nastavlja se Superliga, pa će fudbaleri moći da računaju na podršku sa tribina.

Igraće se samo četiri kola, ali će za navijače to biti prava prilika da ponovo svoje ljubimce bodre uživo.

Istina, mečevi Superlige u prošlosti, nisu baš bili preterano posećeni, izuzetak su "večiti derbi" i gostovanje Crvene zvezde i Partizana u unutrašnjosti, ali možda je duga pauza uticala na to da ljubitelji sporta promene mišljenje.

U okviru 27. kola igraju se tri meča danas (Inđija - Spartak, Vojvodina - Čukarički, Rad - Crvena zvezda), još tri u subotu (Radnik - Proleter, Partizan - Mladost i Napredak - Radnički), a TSC - Javor i Mačva - Voždovac sastaće se u nedelju predveče.

Svi oni koji će doći na tribine moraće da se pridržavaju propisanih mera, što znači da međusobno drže odstojanje od najmanje jednog metra.

Mađari su jasno propisali kako će to izgledati na njihovim stadionima, a klubovima u Srbiji nije ostavljeno mnogo vremena posle odluke o relaksaciji mera da se organizuju i odrede kako će to konkretno primenjivati tokom utakmica.

A vi? Da li ćete biti među navijačima na tribinama?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Pročitajte i ovo