IZJAVE TRENERA

Dečji vrtić sa Banovog brda ne staje ni na 0:2: Mi smo LUDA DRUŽINA!

Autor Milutin Vujičić

"Video sam da ste pripremali signal za penale, primetio sam sve", kazao je trener Čukaričkog koga je Slobodan Tedić obradovao dva-tri minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Novaka Simovića.

Izvor: MN Press

Meč sezone na Banovom brdu!

Mladi fudbaleri Čukaričkog i Radničkog priredili su malobrojnim navijačima sjajnu zabavu u meču četvrtfinala Kupa Srbije, a sa stadiona će mnogo zadovoljniji izašli domaćini. Uprkos tome što je njihova ekipa imala dva gola zaostatka u toku meča, na kraju je viđen veliki preokret - 3:2 (1:2).

Igrač odluke bio je Slobodan Tedić, novi fudbaler Mančester sitija, koji je postigao čak tri gola i potvrdio još jednom svoj kvalitet.

"Načeo" je rivala u prvom poluvremenu s penala, potom je izjednačio rezultat u 82, nakon što je Radnički promašio udarac s kreča, da bi u nadoknadi vremena "Boba" zabeležio het-trik, baš kad je delovalo da ćemo gledati penale. Trener "brđana" Aleksandar Veselinović nije želeo samo njega da hvali...

"Video sam da ste pripremali signal za penale, primetio sam sve"; našalio se Veselinović.

"Pokazali smo da smo luda družina i ovo je neverovatna snaga ekipe. I protiv Vojvodine sam rekao, šta je ovo ako nije dečji vrtić, ako počnete meč sa osam klinaca? Svaka čast mojim momcima i fudbalerima Radničkog na odličnoj predstavi. Bilo bi bogatstvo da ima ovakvih fudbala u srpskom fudbalu. Bili smo bolji, počeli smo bolje, pa smo na nedopustiv način primili dva gola", dodao je trener Čukaričkog i poručio da je Boba Tedić bio sjajan, ali da su svi pokazali moralnu snagu.

"Pobao sam da modeliram i modifikujem, ali ovo je sila volje i moralna snaga".

Trener gostujuće ekipe Radoslav Batak, o čijoj smeni se pričalo u toku jučerašnjeg dana, bio je vidno razočaran što je Radnički ispustio polufinale Kupa.

"Prekretnica je bila kad smo imali penal za 3:1. Utakmica bi dobila drugi tok... Tedić je dao tri gola i nije čudo što nastavlja karijeru u velikom klubu. Mi smo dali sve od sebe, imali smo tri mlada na kraju u odbrani, ispustili smo prednost i zasluženo je Čukarički prošao", naveo je Radoslav Batak.