Simbolična cena

Zvezda prodaje polovinu kapaciteta, a EVO KOLIKO je karata već PRODATO!

Autor Dušan Ninković

Preko interneta prodato 4.000 ulaznica!

Izvor: MONDO/S. Bogunović

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je za utakmicu protiv Radnika, prvu posle pandemije korona virusa na stadionu Rajko Mitić, prodato 4.000 ulaznica preko interneta.

Planirali su u Crvenoj zvezdi da prodaju karte i za poslednje odigrano kolo, ali tada već nije bilo dozvoljeno prisustvo publike na fudbalskim utakmicama. Zato karte sa tog meča važe i za ovaj susret.

A ponovo će biti simbolike, jer se njihova cena neće menjati. Ostaje ista, 75 dinara, zbog 75 godina najtrofejnijeg srpskog kluba.

"S obzirom na to da će i na ovoj utakmici sav prihod od karata ići u humanitarne svrhe za pomoć Dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohijii, naši zvezdaši su još jednom pokazali veliko srce", naveli su iz Zvezde.

Kako se ističe, u skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata.

"Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama.Napominjemo da će na ovom meču važiti sezonske ulaznice, ali pozivamo i “sezonce” da kupe karte na blagajnama pošto će kupovina istih imati humanitarni karakter, a cena je svakako simbolična - 75 dinara".

Iz Zvezde i ovom prilikom mole publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije. Ovaj meč će biti prava prilika da fudbaleri Crvene zvezde pred svojim navijačima proslave titulu osvojenu u prethodnom kolu, na Banjici.