Fudbal

"Iza nas Partizan, pred nama Zvezda, a vremena NEMA"

Autor Mladen Šolak

"Bilo bi teško i da smo spremniji, odmorniji", poručuju sa juga.

Bojan Bojić i Mirko Ivanić
Izvor: MN Press

Crvena zvezda u subotu otvara kapije svog stadiona, a gost će joj biti Radnik iz Surdulice, u utakmici 28. kola Superlige.

Tri dana posle borbenog duela protiv Partizana na svom stadionu, ekipa Sima Krunića dolazi na teren crveno-belih, koji su u prošlom kolu "overili" osvajanje titule.

U najavi utakmice, trener Radnika govorio je o meču protiv ekipe Dejana Stankovića, uz najavu da će na "Marakanu" izvesti tim u "promešanom" sastavu zbog povreda nekoliko igrača i žutih kartona.

"Pred nama je još jedna teška utakmica, naravno jer igramo protiv šampiona. Pre par dana smo imali vrlo tešku utakmicu u Kupu, takođe protiv branioca titule, Partizana i može se reći da nismo imali dovoljno vremena da se odmorimo".

"To ukazuje da će, što se tiče fizike, biti jako teško suprotstaviti ime se, ali i da smo odmorniji i najspremniji smatramo da timu koji je ove sezone imao sve pobede i remije, a samo jedan poraz, biva teško suprotstaviti se. Na toj utakmici su najavili i proslavu titule pred svojim navijačima, što će nam dodatno otežati. Biće teško, ali biće ovo prilika da se pred punim tribinama dokažu naši mnogi igrači", dodao je Krunić.

Utakmica Crvena zvezda - Radnik počeće u 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport.