SLABO INTERESOVANJE...

Evo koliko je karata prodato do sada za DERBI!

Autor Nikola Janković

Naši novinari Vladimir Sukdolak i Jovan Terzić i ovog puta pokušali su da pogode startne postave za koje će se odlučiti prijatelji i rivali, Savo Milošević i Dejan Stanković.

Ne jedna, već dve televizije prenosiće 200. susret Partizana i Crvene zvezde.

Signal iz Humske, koja bi prema informacijama o prodatim ulaznicama za drugo polufinala Kupa mogla da ostane skromno popunjena, biće emitovan standardno na TV Arenasport, ali ovog puta i na programu B92 televizije.

Prema saznanjima MONDA, u sredu do 15 časova prodato je oko 14.000 karata.

S obzirom na trenutne okolnosti, Partizan karte nije odštampao unapred, već se one prave kada kupac dođe na blagajnu. U klubu iz Humske procenjuju da će na stadionu biti do 20 hiljada ljudi, a ta brojka je određena u skladu sa propisima nadležnih

Crno-beli očekuju 17-18 hiljada prodatih ulaznica, uz pretplatne karte.

Polufinale:

17.00 / Čukarički - Vojvodina (Arenasport 1)

/Danilo Grujić - Jovan Grujić, Oliver Petrović/

***

20.00 / Partizan - Crvena zvezda (Arenasport 1, B92)

/Novak Simović - Dalibor Đurđević, Milovan Ristić/

Kolege sa Arene, standardno, posvetiće se novom sudaru crno i crveno-belih znatno pre njegovog početka u 20 časova - što uključenjima sa stadiona, što sagovornicima na tribinama, uz, naravno, goste u studiju.

Prenos derbija počeće, praktično, odmah po završetku prvog polufinala, koji će takođe ići uživo na prvom kanalu.

Programsku shemu mogli bi da poremete samo eventualni penali na Banovom brdu, gde se od 17 časova sastaju Čukarički i Vojvodina.

Reporteri Monda izveštavaće sa oba stadiona, na našem portalu u toku veliko fudbalskog dana u Srbiji očekuju vas i "hajlajtsi", golovi, šanse, sporne situacije, koreografije, fotke, snimci, izjave, komentari, statistika…

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Naši novinari Vladimir Sukdolak i Jovan Terzić i ovog puta pokušali su da pogode startne postve za koje će se odlučiti prijatelji i rivali, Savo Milošević i Dejan Stanković.

Do sada smo bili prilično uspešni u tome, oko 19 časova saznaćemo ishod ovog puta.

Ostanite uz Mondo!