Glasajte

ANKETA: Fudbal se VRATIO - koja liga vam je NAJVIŠE nedostajala?

Autor Mladen Šolak

Opet se igra u Italiji, dočekali smo i Špance, uskoro će i Englezi... Koga ste najviše želeli da vidite?

Konačno!

Posle više od tri meseca čekanja, ovog vikenda ponovo možemo da uživamo u igri najboljeg fudbalera sveta, maestralnog Lionela Mesija i njegove Barselone.

Utakmicom protiv Majorke u gostima, ekipa čudesnog Argentinca nastavlja borbu za titulu protiv Reala, koji će igrati u nedelju protiv Eibara na "Bernebeuu". Nažalost, bez povređenog Luke Jovića.

Možda će vas zanimati

Dok se Mesi zagrevao za prvi nastup od proglašenja pandemije, mogli smo da konačno odahnemo i da kažemo - fudbal se vraća!

Doduše, isto se dogodilo u petak i u Italiji, gde je Kristijano Ronaldo sa Juventusom igrao protiv Milana u polufinalu Kupa Italije. Nije iskoristio penal, jer je Đanluiđi Donaruma "pročitao" gde će Portugalac šutirati, pa je ostalo (konačnih 0:0), ali sigurno će i "CR7" postati samo bolji.

Primera se vratila ovog vikenda, italijanska Serija A vratiće se sledećeg, a Premijer liga za četiri dana, u sredu 17. juna, utakmicama Aston vila - Šefild junajted, pa Mančester siti - Arsenal.

S obzirom na to da Nemci igraju svoj Bundes nedeljama unazad, a da su Francuzi i Holanđani otkazali svoja takmičenja, od ovog vikenda ponovo ćemo imati pred sobom skoro sve najjače lige Starog kontinenta.

Dok stižu bolji dani za ljubitelje najpopularnije igre, glasajte u MONDO anketi i otkrijte nam koju ligu ste najviše iščekivali u proteklom periodu?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt